Kerstbuffet

Kerstbuffet ‘White Christmas’ 2020

 

 

~ Voorgerecht ‘Le Plateau Culinaire’ ~

 

Een schitterend opgemaakte originele houten broodplank boordevol culinaire lekkernijen.

 

gevulde olijven / gevulde pepadews / salamirolletje met roomkaas / prikkertje met mozzarella en cherrytomaat / mini saté / grote knoflookgarnalen / sushi / tomatentapenade

 groene tapenade /gevulde eitjes / huzarensalade / tapasstokje met olijf-feta-chorizo /rauwkostsalade / fruitspiesje / tzaziki / rauwe ham / gerookte zalm / prikkertje ham-meloen wrap met gerookte zalm en roomkaas / gemarineerde paprika / plakjes droge Franse worst mini worstjes / roombrie / Oude kaas van kaasboerderij “De Driehoek”/  / gorgonzola / dadelbrood / vijgencompote / noten.

Diverse soorten brood zoals rustiek stokbrood en oerbrood

 

* De grootte van het plateau wordt afgestemd op het totaal aantal personen en als voorgerecht geserveerd.

 

~ Hoofdgerecht (in buffetvorm, kies 3 vlees/visgerechten)

 

Pastoorhaasje

gemarineerde varkenskophaas | pancetta | rode wijnsaus

 

Wildpeper

Gemarineerd wild | paddenstoel | leffe bruin | ui | kastanje

 

Gebakken kabeljauw

Kabeljauwhaas | mosterd-dille saus | groene asperge

 

Gebraden konijnenboutje

Konijnenbout | paddenstoel | Leffe bruin

 

Jamaican Jerk seasoned beenham

Beenham | cranberry | Jamaican Jerk kruiden

 

 

Gestoofde rode kool met stukjes sinaasappel

Winterse groentenmelange

Romige aardappel-knolselderijpuree

Aardappelgratintorentje met Zwitserse kaas

In port gestoofde Gieser Wildeman peertje

Rijk gevulde Kerstsalade 

 

Kerstdessert ‘Gloria’

Passievrucht | macaron | Meringuedrops | room | kalamansie

 

 

Prijs €  28,75  p.p.

 

Het Plateau Culinair wordt geserveerd voor het hele gezelschap.

Kies voor het hoofdgerecht de gewenste vlees-of visgerechten, dit is voor het hele gezelschap hetzelfde.

Kies het gewenste dessert, voor het hele gezelschap dezelfde keuze.

De warme gerechten worden geserveerd in warmhoud bakken.

Het kerstbuffet wordt op de afgesproken tijd afgeleverd.

Het ijs voor het dessert wordt apart aangeleverd, wij vragen u hiervoor om wat ruimte in uw diepvries vrij te maken.

​de prijzen zijn gebaseerd op 10 personen, in deze tijd is het uiteraard moglijk voor minder personen te bestellen incl. borden, bestek en afwas.

Voor een passend vegetarisch alternatief kunnen wij ook zorgen

RBM Culiniar

Ronald Broeders

  • White Facebook Icon

Baileybrugweg 7  |  4941 TB Raamsdonksveer  |  T 0162 517 290  |  M 06 12 40 51 32  |  E Info@rbmculinair.nl  |  KVK 70178100  |  BTW NL001787484B70