Buffetten
Wordt het een Italiaans buffet met heerlijke pasta’s en salade caprese, een tapas – of oosters buffet, of toch liever een Buffet à la Maison?
Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal buffetten, zowel warm als koud. Bij RBM Culinair bereiden wij ieder buffet op ambachtelijke wijze. Alle ingrediënten zijn vers en worden zorgvuldig geselecteerd om onze buffetten te voorzien van de beste smaak.
De prijzen van de buffetten zijn gebaseerd op minimaal 20 personen.
De prijzen zijn per persoon en inclusief borden en bestek.
​
Buffetten op locatie van: De Zeven Zusters vallen onder een ander tarief i.v.m.: onbeperkt borden en bestek p.p., aanvulling: friet, brood en salades, extra bediening.
Dit zijn de rechtse prijzen.
Buffet Froid du Cuisinier - koud buffet
€ 20,50 | € 23,-
​
Huzarentaart met blokjes rundvlees
Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm
Tonijn- pastasalade met garnalen
Gevulde eieren
Hamrolletjes met asperges
Gerookte forelfilets
Nieuwe haring met uitjes
Gerookte makreelfilets
Carpaccio
Serranoham met bolletjes meloen in port
Kaasplateau met 4 soorten kaas
Diverse salades
Olijven
Verse fruitsalade met vruchten van het seizoen
Vers soorten vers gebakken (stok)brood met kruidenboter
​
​
Buffet Via Stazione - koud buffet
€ 25,- | € 27,50
​
Pasta/vissalade
Aardappelsalade met yoghurt-knoflookdressing
Kip-avocadosalade
Serranoham met meloenbolletjes in rode port gemarineerd
Gevulde champignons met gehakt en chorizo
Verse panadilla's (gevulde korsdeeghapjes)
Gedroogde worsten en chorizo
Kaasplateau met gorgonzola en feta
Catalaanse mosselen
Gemarineerde mosselen
Gemarineerde sardinehapjes
Fungi marinati (gemarineerde champignons)
Diverse tapenades
Diverse olijven
Salade caprese (tomaten-mozzarella)
Spinazie- sinaasappelsalade
Diverse soorten (stok) met gezouten boter
​
​
Buffet à la Maison - warm en koud buffet
€ 23,- | € 24,5
​
Koud
Huzarentaart met blokjes rundvlees
Gevulde eieren
Hamrolletje met asperge
Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm en garnalen
Pastasalade met tonijn en garnalen
Nieuwe haring met uitjes
Serranoham met bolletjes meloen in port
Kaasplateau met 4 soorten kazen
Salade caprèse
Gemengde groene salade met geitenkaas
Olijven
Vers gebakken (stok)brood en kruidenboter
Warm
Boeuff Bourguignon (Franse rundvleesschotel)
Beenham met cumberlandsaus
Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, Hariots, verts, spekjes en worteltjes)
Raamdonkse kloostergroente melange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en worteltjes)
Gebakken krielaardappelen en aardappelgratin
Of
Kipsaté in pindasaus
Babi pangang
Bami goreng
Nasi goreng
Seroendeng, Atjar, Kroepoek
​
​
Lattaporto Antico - warm & koud
€ 24,- | € 26,5
​
Koud
Pastasalade met vis (tonijn en garnalen)
Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing
Kip-avocadosalade met blokjes kaas
Gemarineerde ansjovisjes
Gedroogde Mediterraanse worsten
Kaasplateau met gorgonzola en feta
Diverse tapenades en olijven
Trostomatensalade met rode ui en balsamicodressing
Spinazie-sinaasappelsalade met vinaigrette
Diverse soorten vers afgebakken (stok)brood, kruidenboter en roomboter met zeezout
Warm
Italiaanse stoofschotel Leonardo (rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm)
Lasagne Bolognese
Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden
Broccoli met kaas
Krielaardappelen uit de oven met rozemarijn en knoflook
Tagliatelle
​
​
Buffet Culinair de luxe - warm & koud
€ 31,50| € 34,-
​
Koude deel
Huzarensalade met blokjes vlees
Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm
Tonijn- pastasalade met garnalen
Gevulde eieren
Hamrolletjes met asperges
Nieuwe haring met uitjes
Gerookte forelfilets met garnaaltjes
Gerookte makreelfilets
Carpaccio
Serranoham met bolletjes meloen in port
Kaasplateau met 4 soorten kazen
Diverse soorten rauwkost en olijven
Verse fruitsalade met vruchten van het seizoen
Vers gebakken (stok)brood, en kruidenboter
​
Warme deel
Boeuff Bourguignon (Franse rundvleesschotel)
Beenham met cumberlandsaus
Varkenshaasmedaillons in stroganoffsaus
Gebakken zalmmootjes met een kruidenkorst in een garnalensaus
Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, haricots, verts, spekjes en worteltjes)
Raamsdonkse klooster groentemelange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en wortelblokjes)
Gebakken aardappelkroketjes en aardappelgratin
Gebakken krieltjes met uitjes
​
Incontrare – warm & koud buffet
€ 32,- | € 34,5
​
Koude deel
Pasta/vissalade
Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing
Kip/avocadosalade
Serranoham met meloenbolletjes in rode port gemarineerd
Gevulde champignons met gehakt en chorizo
Verse panadilla’s (gevulde mediterraanse bladerdeeghapjes)
Gedroogde worsten en chorizo
Kaasplateau met gorgonzola en feta
Catalaanse mosselen
Gemarineerde ansjovis
Fungi marinati (gemarineerde champignons)
Diverse tapenades
Diverse olijven
Trostomatensalade met rode ui en balsamicodressing
Salade van spinazie met sinaasappel
Diverse soorten vers afgebakken (stok)brood met kruidenboter en roomboter met zeezout
​​
Warme deel
Italiaanse stoofschotel Leonardo(rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm)
Lasagne Bolognese
Gegrilde lamskoteletjes met oregano en basilicum
Gegrilde kabeljauwhaasjes Florentine (met spinazie en een zachte knoflooksaus)
Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden
Broccoli met kaas
Krielaardappelen uit de oven met rozemarijn en knoflook
Tagliatelle
​​
​
Pasta buffet
€ 26,-| € 28,5
​
Hoofdgerechten
Lasagne Florentine (met spinazie)
Stukjes kippendij in pestoroom
Tagliatelle con funghi (pasta met paddenstoelensaus)
Risotto met kabeljauw en broccoli
Spaghetti Bolognese
Ravioli (gevulde pastakussentjes met salieboter)
​
Salades
Salade Caprese (tomaat | mozzarella)
Rucola salade met zongedroogde tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten
​​
Lekkers voor op brood
Italiaanse roomkaas met kruiden
Tapenade
Olijven
Gezouten boter
​
​
Stamppotbuffet
​
4 stamppotten en 3 vleesgerechten € 20,- | € 22,5
5 stamppotten en 4 vleesgerechten € 23,- | € 25,5
​
Stamppotten
Stamppot boerenkool met spekjes
Hutspot
Jachtschotel (rundvleesschotel met appel en aardappelpuree)
Stamppot, zuurkool, ui en spekjes
Stamppot rucola met geitenkaas, chorizo en zongedroogde tomaatjes
Spinaziestamppot met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes en brie
Stamppot met zoete aardappel, tuinerwten, hüttenkäse en gerookte kip
Stamppot prei met rauwe ham en ei, roomkaas en peterselie
Frisse caesarstamppot met little gem, radijs, Parmezaanse kaas
Stamppot met Zwitserse kaas en prei
Stamppot paksoi met paddenstoelen en walnoten
Stamppot zuurkool met gesmolten brie
Vleesgerechten
Huisbereide gehaktbal in jus
Gehaktbal gevuld met heerlijke ragout
Unox rookworst
Rustig uitgebakken speklap
Ouderwetse Hollandse hachee
Zacht gesmoord sukadelapje
Slagers saucijs
Licht gerookte beenham
Vegetarische rookworst (telt niet mee voor aantal vleesgerechten)
Bijgerechten
Piccalilly, Amsterdamse uien, Augurkjes
Mosterd, Gefrituurde uitjes
Gepofte appel uit de oven of gestoofde Gieserwildeman peertjes
Extra bijbestellen
Bami/nasi en saté
€ 4,50
​
Saté per stokje
€ 1,50
​
Spareribs
€ 4,50
​
​
​
​​
Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@dezevenzustersraamsdonk.nl
​