top of page

Buffetten

Wordt het een Italiaans buffet met heerlijke pasta’s en salade caprese, een tapas – of oosters buffet, of toch liever een Buffet à la Maison?

 

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal buffetten, zowel warm als koud. Bij RBM Culinair bereiden wij ieder buffet op ambachtelijke wijze. Alle ingrediënten zijn vers en worden zorgvuldig geselecteerd om onze buffetten te voorzien van de beste smaak.

De prijzen van de buffetten zijn gebaseerd op minimaal 20 personen.

De prijzen zijn per persoon.

​

Buffetten op locatie van: De Zeven Zusters vallen onder een ander tarief i.v.m.: onbeperkt borden en bestek p.p., aanvulling: friet, brood en salades, extra bediening.

Dit zijn de rechtse prijzen.

Buffet Froid du Cuisinier - koud buffet

€ 19,- | € 23,-

​

Huzarentaart met blokjes rundvlees

Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm

Tonijn- pastasalade met garnalen

Gevulde eieren

Hamrolletjes met asperges

Gerookte forelfilets

Nieuwe haring met uitjes

Gerookte makreelfilets

Carpaccio

Serranoham met bolletjes meloen in port

Kaasplateau met 4 soorten kaas

Diverse salades 

Olijven

Verse fruitsalade met vruchten van het seizoen

Vers soorten vers gebakken (stok)brood met kruidenboter

​

​

Buffet Via Stazione - koud buffet

€ 23,5 | € 27,50

​

Pasta/vissalade

Aardappelsalade met yoghurt-knoflookdressing

Kip-avocadosalade

Serranoham met meloenbolletjes in rode port gemarineerd

Gevulde champignons met gehakt en chorizo

Verse panadilla's (gevulde korsdeeghapjes)

Gedroogde worsten en chorizo

Kaasplateau met gorgonzola en feta

Catalaanse mosselen

Gemarineerde mosselen

Gemarineerde sardinehapjes

Fungi marinati (gemarineerde champignons)

Diverse tapenades

Diverse olijven

Salade caprese (tomaten-mozzarella)

Spinazie- sinaasappelsalade

Diverse soorten (stok) met gezouten boter

​

​

Buffet à la Maison - warm en koud buffet

€ 20,5 | € 24,5

​

Koud

Huzarentaart met blokjes rundvlees 

Gevulde eieren

Hamrolletje met asperge

Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm en garnalen

Pastasalade met tonijn en garnalen 

Nieuwe haring met uitjes 

Serranoham met bolletjes meloen in port 

Kaasplateau met 4 soorten kazen 

Salade caprèse

Gemengde groene salade met geitenkaas

Olijven 

Vers gebakken (stok)brood en kruidenboter 

 

Warm

Boeuff Bourguignon (Franse rundvleesschotel) 

Beenham met cumberlandsaus 

Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, Hariots, verts, spekjes en worteltjes)

Raamdonkse kloostergroente melange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en worteltjes)

Gebakken krielaardappelen en aardappelgratin 

Of 

Kipsaté in pindasaus 

Babi pangang 

Bami goreng 

Nasi goreng 

Seroendeng, Atjar, Kroepoek

​

​

Lattaporto Antico - warm & koud

€ 22,5 | € 26,5

​

Koud 

Pastasalade met vis (tonijn en garnalen) 

Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing 

Kip-avocadosalade met blokjes kaas 

Gemarineerde ansjovisjes 

Gedroogde Mediterraanse worsten 

Kaasplateau met gorgonzola en feta 

Diverse tapenades en olijven 

Trostomatensalade met rode ui en balsamicodressing 

Spinazie-sinaasappelsalade met vinaigrette 

Diverse soorten vers afgebakken (stok)brood, kruidenboter en roomboter met zeezout 

 

Warm 

Italiaanse stoofschotel Leonardo (rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm) 

Lasagne Bolognese 

Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden 

Broccoli met kaas 

Krielaardappelen uit de oven met rozemarijn en knoflook 

Tagliatelle

​

​

Buffet Culinair de luxe - warm & koud

€ 30,- | € 34,-

​

Koude deel 

Huzarensalade met blokjes vlees 

Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm 

Tonijn- pastasalade met garnalen 

Gevulde eieren

Hamrolletjes met asperges 

Nieuwe haring met uitjes 

Gerookte forelfilets met garnaaltjes 

Gerookte makreelfilets 

Carpaccio

Serranoham met bolletjes meloen in port 

Kaasplateau met 4 soorten kazen 

Diverse soorten rauwkost en olijven 

Verse fruitsalade met vruchten van het seizoen 

Vers gebakken (stok)brood, en kruidenboter 

​

Warme deel 

Boeuff Bourguignon (Franse rundvleesschotel) 

Beenham met cumberlandsaus 

Varkenshaasmedaillons in stroganoffsaus 

Gebakken zalmmootjes met een kruidenkorst in een garnalensaus 

Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, haricots, verts, spekjes en worteltjes) 

Raamsdonkse klooster groentemelange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en wortelblokjes) 

Gebakken aardappelkroketjes en aardappelgratin 

Gebakken krieltjes met uitjes

​

Incontrare – warm & koud buffet

€ 30,5 | € 34,5

​

Koude deel 

Pasta/vissalade 

Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing 

Kip/avocadosalade 

Serranoham met meloenbolletjes in rode port gemarineerd 

Gevulde champignons met gehakt en chorizo 

Verse panadilla’s (gevulde mediterraanse bladerdeeghapjes) 

Gedroogde worsten en chorizo 

Kaasplateau met gorgonzola en feta 

Catalaanse mosselen 

Gemarineerde ansjovis 

Fungi marinati (gemarineerde champignons) 

Diverse tapenades 

Diverse olijven 

Trostomatensalade met rode ui en balsamicodressing 

Salade van spinazie met sinaasappel 

Diverse soorten vers afgebakken (stok)brood met kruidenboter en roomboter met zeezout 

​​

Warme deel 

Italiaanse stoofschotel Leonardo(rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm) 

Lasagne Bolognese

Gegrilde lamskoteletjes met oregano en basilicum 

Gegrilde kabeljauwhaasjes Florentine (met spinazie en een zachte knoflooksaus) 

Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden 

Broccoli met kaas 

Krielaardappelen uit de oven met rozemarijn en knoflook 

Tagliatelle

​

​

Oosters buffet

€ 24,5 | € 28,5

​

Hoofdgerechten 

Nasi goreng 

Bami goreng 

Mihoen goreng 

Tau sie kai (kip in zwarte bonensaus) 

Varkenshaassaté met satésaus 

Smoor ajam (drumsticks in ketjapsaus) 

Babi pangang 

Foe Yong Hang 

Tap tjoy 

Dim sum 

Vietnamese loempia 

​​

Bijgerechten 

Paprika taugé salade 

Aziatische komkommersalade 

Atjar 

Seroendeng 

Kroepoek 

Chilisaus 

Sambal 

Ketjap medja

​

​

Pasta buffet

€ 24,5 | € 28,5

​

Hoofdgerechten 

Lasagne Florentine (met spinazie) 

Stukjes kippendij in pestoroom 

Tagliatelle con funghi (pasta met paddenstoelensaus) 

Risotto met kabeljauw en broccoli 

Spaghetti Bolognese 

Ravioli (gevulde pastakussentjes met salieboter) 

​

Salades 

Salade Caprese (tomaat | mozzarella) 

Rucola salade met zongedroogde tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten 

​​

Lekkers voor op brood 

Italiaanse roomkaas met kruiden 

Tapenade 

Olijven 

Gezouten boter 

​

​

Stamppotbuffet

​

4 stamppotten en 3 vleesgerechten € 18,5 | € 22,5

5 stamppotten en 4 vleesgerechten € 21,5 | € 25,5

​

Stamppotten

Stamppot boerenkool met spekjes

Hutspot

Jachtschotel (rundvleesschotel met appel en aardappelpuree)

Stamppot, zuurkool, ui en spekjes

Stamppot rucola met geitenkaas, chorizo en zongedroogde tomaatjes

Spinaziestamppot met gerookte kip, zongedroogde tomaatjes en brie

Stamppot met zoete aardappel, tuinerwten, hüttenkäse en gerookte kip

Stamppot prei met rauwe ham en ei, roomkaas en peterselie

Frisse caesarstamppot met little gem, radijs, Parmezaanse kaas

Stamppot met Zwitserse kaas en prei  

Stamppot paksoi met paddenstoelen en walnoten 

Stamppot zuurkool met gesmolten brie

 

Vleesgerechten

Huisbereide gehaktbal in jus

Gehaktbal gevuld met heerlijke ragout

Unox rookworst

Rustig uitgebakken speklap

Ouderwetse Hollandse hachee

Zacht gesmoord sukadelapje

Slagers saucijs

Licht gerookte beenham

Vegetarische rookworst    (telt niet mee voor aantal vleesgerechten)

 

Bijgerechten

Piccalilly, Amsterdamse uien, Augurkjes

Mosterd, Gefrituurde uitjes

Gepofte appel uit de oven of gestoofde Gieserwildeman peertjes

 

Extra bijbestellen

Bami/nasi en saté

€ 4,50

​

Saté per stokje

€ 1,50

​

Spareribs

€ 4,50

​

​

Huur bord en bestek

€ 1,5 p.p.

​​

Vraag vrijblijvend een offerte aan: info@dezevenzustersraamsdonk.nl

​

bottom of page