Warme buffetten

Wordt het een Italiaans buffet met heerlijke pasta’s en salade caprese, een tapas – of oosters buffet, of toch liever een Buffet à la Maison? 

Bij ons heeft u de keuze uit een groot aantal buffetten, zowel warm als koud. Bij RBM Culinair bereiden wij ieder buffet op ambachtelijke wijze. Alle ingrediënten zijn vers en worden zorgvuldig geselecteerd om onze buffetten te voorzien van de beste smaak.

Buffet a la maison ~ warm & koud

€ 16,25

Koud

Huzarentaart met blokjes rundvlees 

Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm 

Pastasalade met tonijn en garnalen 

Gevulde eieren 

Gevulde tomaten met zalmmousse 

Hamrolletje met asperge 

Nieuwe haring met uitjes 

Serranoham met bolletjes meloen in port 

Kaasplateau met 4 soorten kazen 

Salade caprèse

Gemengde groene salade met geitenkaas

Olijven 

Vers gebakken (stok)brood en kruidenboter 

 

Warm

Boeuff bourguignon (Franse rundvleesschotel) 

Beenham met cumberlandsaus 

Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, haricots verts, spekjes en worteltjes 

Raamdonkse klooster groentemelange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en wortelblokjes 

Gebakken krielaardappelen en aardappelgratin 

 

Of 

 

Kipsaté in pindasaus 

Babi Pangang 

Bami goreng 

Nasi goreng 

Seroendeng 

Atjar tjampoer 

Kroepoek

Lattaporto Antico ~ warm & koud

€ 17,75

Koud 

Pastasalade met vis (tonijn en garnalen) 

Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing 

Kip-avocadosalade met blokjes kaas 

Gemarineerde ansjovisjes 

Gedroogde Mediterraanse worsten 

Kaasplateau met gorgonzolakaas en feta 

Diverse tapenades en olijven 

Trostomatensalade met rode ui en balsamicodressing 

Spinazie-sinaasappelsalade met vinaigrette 

Diverse soorten vers afgebakken (stok)brood, kruidenboter en roomboter met zeezout 

 

Warm 

Italiaanse stoofschotel Leonardo (rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm) 

Lasagne Bolognese 

Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden 

Broccoli met kaas 

Krielaardappelen uit de oven met rozemarijn en knoflook 

Tagliatelle

Buffet Culinair de luxe ~ warm & koud

€ 25,50

Koude deel 

Huzarensalade met blokjes vlees 

Zalm bombe, zalmsalade in ronde vorm bedekt met gerookte zalm 

Tonijn- pastasalade met garnalen 

Gevulde eieren 

Gevulde tomaten met zalmmousse 

Hamrolletjes met asperges 

Nieuwe haring met uitjes 

Gerookte forelfilets met garnaaltjes 

Gerookte makreelfilets 

Kipcocktail Monica 

Serranoham met bolletjes meloen in port 

Kaasplateau met 4 soorten kazen 

Diverse soorten rauwkost en olijven 

Verse fruitsalade met vruchten van het seizoen 

Vers gebakken (stok)brood, en kruidenboter 

Warme deel 

Boeuff Bourguignon (Franse rundvleesschotel) 

Beenham met cumberlandsaus 

Varkenshaasmedaillons in stroganoffsaus 

Gebakken zalmmootjes met een kruidenkorst in een garnalensaus 

Gewokte groenteschotel (champignons, paprika, haricots verts, spekjes en worteltjes) 

Raamsdonkse klooster groentemelange (courgette, snijbonen, sugarsnaps en wortelblokjes) 

Gebakken aardappelkroketjes en aardappelgratin 

Gebakken krieltjes met uitjes

Incontrare – warm & koud buffet

€ 27,50

Koude deel 

Pasta/vissalade 

Aardappelsalade met yoghurtknoflook dressing 

Kip/avocadosalade 

Serrannoham met meloenbolletjes in rode port gemarineerd 

Gevulde champignons met gehakt en chorizo 

Verse panadilla’s (gevulde mediterraanse bladerdeedhapjes) 

Gedroogde worsten en chorizo 

Kaasplateau met gorgonzolakaas en feta 

Catalaanse mosselen 

Gemarineerde ansjovis 

Fungi marinati (gemarineerde champignons) 

Diverse tapenades 

Diverse olijven 

Trostomatensalade met rode ui en balsamicodressing 

Salade van spinazie met sinaasappel 

Diverse soorten vers afgebakken (stok)brood met kruidenboter en roomboter met zeezout 

Warme deel 

Italiaanse stoofschotel Leonardo(rustig gegaard rundvlees met wortel, selderij, ui, knoflook, rozemarijn en tijm) 

Lasagne Bolognese

Gegrilde lamskoteletjes met oregano en basilicum 

Gegrilde kabeljauwhaasjes Florentine (met spinazie en een zachte knoflooksaus) 

Sperziebonen met spekjes en Italiaanse kruiden 

Broccoli met kaas 

Krielaardappelen uit de oven met rozemarijn en knoflook 

Tagliatelle

Oosters buffet

€ 18,75

Hoofdgerechten 

Nasi goreng 

Bami goreng 

Mihoen goreng 

Tau sie kai (kip in zwarte bonensaus) 

Varkenshaassaté met satésaus 

Smoor ajam (drumsticks in ketjapsaus) 

Babi pangang 

Foe Yong Hang 

Tap tjoy 

Dim sum 

Vietnamese loempia 

Bijgerechten 

Paprika taugé salade 

Aziatische komkommersalade 

Atjar 

Seroendeng 

Kroepoek 

Chilisaus 

Sambal 

Ketjap medja

Pasta buffet

€ 18,75

Hoofdgerechten 

Lasagne Florentine (met spinazie) 

Cannelloni con carne macinata (gevulde pastabuisjes met gehakt en roomsaus) 

Tagliatelle con funghi (pasta met paddenstoelensaus) 

Risotto met kabeljauw en broccoli 

Spaghetti Bolognese 

Ravioli (gevulde pastakussentjes met salieboter) 

Salades 

Salade Caprese (tomaat | mozzarella) 

Rucola salade met zongedroogde tomaatjes, mozzarella en pijnboompitten 

Lekkers voor op brood 

Italiaanse roomkaas met kruiden 

Tapenade 

Olijven 

Gezouten boter 

Diverse soorten (stok)brood 

Stamppotbuffet

€ 18,50 / € 15,50

Stampotten

Boerenkool met spekjes

Hutspot

Jachtschotel

Huur bord en bestek

€ 1,- p.p.

De prijzen van de buffetten zijn gebaseerd op minimaal 20 personen.

Please reload

RBM Culiniar

Ronald Broeders

  • White Facebook Icon

Baileybrugweg 7  |  4941 TB Raamsdonksveer  |  T 0162 517 290  |  M 06 12 40 51 32  |  E Info@rbmculinair.nl  |  KVK 70178100  |  BTW NL153107820B02